BAŞKAN AYDIN MAZBATASINI ALDI

BAŞKAN AYDIN MAZBATASINI ALDI

TÜRSAB Trakya BTK Başkanı Egemen Aydın mazbatasını 3 Kasım 2022 Tarihinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen törende, TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya’nın elinden aldı.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliğinin 25. Dönem Bölge Temsil Kurulu seçimleri sona erdi. Bölge Temsil Kurulları Mazbata Töreni Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.
Seçimi kazanan Bölge Temsil Kurulu Başkanları mazbatalarını Yönetim Kurulu Başkan Firuz B. Bağlıkaya, Onursal Başkan Talha Çamaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Eker, Tolga Gencer, Hamit Kuk, Diyaeddin Şahin, Soner Bacaksız ve Disiplin Kurulu Başkanımız İbrahim Canatan’dan teslim aldı.

Düzenlen tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra yapılan sunumlar, Başkan Firuz B. Bağlıkaya’nın konuşmaları ve mazbata teslim töreni ile devam etti. Törenin ardından TÜRSAB’ın kuruluşunun 50. Yılı vesilesiyle pasta kesimi ile tamamlandı. Seçimi kazanan Bölge Temsil Kurulu Başkanlarımızı bir kez daha tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.